Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce işi gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye geçim ve normal yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı evgin çıkış karınin kullanılacaksa o çağ gerekli koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanların ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

Yerında kompetan ve sertifikalı bulakçılarımızın yardımları ile her projeye müsait yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen oluş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini amelî görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli esaslı kriterler görüş önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve hava şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu Yangın kapısı istanbul kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince belirli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) muayyen durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma mütenasip şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut davranışyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page